Ga naar de inhoud

Iedere klant tevreden; ons allerhoogste doel.

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van ons product en een tevreden klant is ons hoogste doel. Daarom streven we naar 100% tevredenheid en dat doen we door middel van de onderstaande 4 pijlers.

1. Beoordeling door orthopedisch technoloog

Het is lastig om zelf te bepalen of je steunzolen nodig hebt. Hoewel je voetklachten kunt ervaren, is de vraag of steunzolen deze klachten kunnen verhelpen. Heb ik een afwijkende voetstand of drukverdeling die mijn klachten veroorzaakt? Daarom is het belangrijk te weten dat onze orthopedisch technologen jouw gegevens en blauwdrukken eerst beoordelen nadat je de steunzolen in de configurator hebt samengesteld en de blauwdrukken thuis hebt gemaakt. Ze kijken naar jouw voettype, voetstand en drukverdeling onder je voeten, evenals naar de informatie die je hebt ingevuld in de configurator. Als ze twijfelen of onze steunzolen jou kunnen helpen, nemen ze contact met je op.

2. Steunzolen aanpassen (gratis)

Onze steunzolen worden volledig op maat gemaakt, waardoor het niet mogelijk is om het aankoopbedrag na aanschaf terug te storten. Zit er iets niet goed aan de door jou bestelde steunzolen, passen ze niet goed in je schoenen, of knellen ze ergens? Vul dan het retourformulier in en stuur de steunzolen naar ons terug. Wij passen ze binnen twee werkdagen kosteloos aan en sturen ze daarna weer naar je op.

3. Online aanvullend advies

De meeste informatie over onze steunzolen en onze werkwijze vind je op onze website. Daarnaast ontvang je ook nog eens schoenadvies op maat bij je steunzolen. Dit is dezelfde informatie die onze orthopedisch technologen verstrekken tijdens een afspraak. Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen? Je kunt ons altijd bereiken via de chat, e-mail, of telefoon.

4. Advies op afspraak met orthopedisch technoloog

In uitzonderlijke gevallen kan het voorkomen dat je, ondanks aanpassingen aan de steunzolen, het rustig inlopen en het dragen van de juiste schoenen, toch klachten houdt of op een andere manier niet tevreden bent. Neem dan eerst contact met ons op. Samen zoeken we naar de beste oplossing voor jou. Het zou bijvoorbeeld kunnen dat een nog individuelere benadering nodig is en orthopedische steunzolen op eigen gipsafdruk een betere optie zijn, of dat er aanvullend onderzoek nodig is. In dat geval zullen wij je adviseren om een afspraak te maken met een van onze orthopedisch technologen.

Ben jij al overtuigd van onze steunzolen?

Eenvoudig online configureren en bestellen, aangepast aan jouw wensen en handgemaakt in onze werkplaats.

  • Comfortverhogend
  • Klachtoplossend
  • Prestatieverbeterend

Start configurator.

Zijn steunzolen iets voor mij?

Heb je behoefte aan meer comfort tijdens het lopen of sporten of ben je op zoek naar een oplossing voor jouw voet-, enkel-, knie-, heup- of rugklachten dan zijn onze online steunzolen een goede uitkomst voor jou. Doordat we het hele bestelproces digitaal doen zijn de steunzolen goedkoper en heb je ze sneller in huis dan wanneer je een afspraak moet maken.

Bovendien wordt iedere online bestelling beoordeeld door onze orthopedisch technoloog. Indien wij op basis van jouw specificaties denken dat het verstandiger is om een afspraak te maken dan zullen we eerst contact met je opnemen.

Configureer hier jouw steunzolen.