Ga naar de inhoud

3 snelle stappen om thuis uit te voeren

1. Bestel online

Start de configurator en stel jouw unieke steunzolen samen. In een aantal stappen geef je aan waar je de steunzolen voor gaat gebruiken (dagelijks gebruik, sport of werk), in welke schoenen je ze wil gebruiken en of je voet-, enkel-, knie-, heup- of rugklachten hebt. Daarna krijg je een aantal vragen over o.a. je schoenmaat en gewicht. Vervolgens krijg je een overzicht van wat je hebt ingevuld en kun je jouw unieke steunzolen direct bestellen. 

2. Blauwdrukken maken

De volgende dag ontvang je twee Podotracks waarmee je zelf blauwdrukken (afdruk van de onderkant van je voet) kunt maken. Het maken van een blauwdruk kun je gewoon zelf thuis doen en gaat in een aantal simpele stappen.

Bekijk hier een instructiefilmpje of download hier het stappenplan.

De flyer met het stappenplan wordt ook meegestuurd met de Podotracks.

 

3. Blauwdrukken uploaden

Na het maken van je persoonlijke blauwdrukken maak je hiervan een foto en upload je deze op de pagina ‘Blauwdrukken uploaden‘. Ook is het mogelijk om de blauwdrukken per post terug te sturen. 

Met de informatie van de blauwdrukken vergaren onze orthopedisch schoentechnologen veel informatie over jouw voet, zoals drukverdeling, voettype en stand van de voeten.

Ben jij al overtuigd van onze steunzolen?

Eenvoudig online configureren en bestellen, aangepast aan jouw wensen en handgemaakt in onze werkplaats.

  • Comfortverhogend
  • Klachtoplossend
  • Prestatieverbeterend

Start configurator.

Deze stappen voeren wij voor jou uit in onze werkplaats

1. Onze orthopedisch technoloog analyseert jouw persoonlijke voetafdrukken

Allereerst analyseert onze orthopedisch technoloog de afdrukken. Er wordt onder andere gecontroleerd of de maat die je hebt opgegeven klopt, je voettype en voetstand wordt bepaald en er wordt gekeken naar drukpunten. Vervolgens word je ingevulde vragenlijst gecontroleerd. Als we dan nog vragen hebben kan het zijn dat er eerst nog contact met je wordt opgenomen. Nadat alles duidelijk is bepaald onze orthopedisch technoloog aan welke eisen jouw steunzolen moeten voldoen en welke onderdelen nodig zijn.

2. Wij maken de steunzolen in onze eigen werkplaats

Je steunzolen worden met de hand gemaakt en afgestemd op jouw blauwdrukken. Ze bestaan uit een combinatie van de onderstaande materialen;

  1. De (carbon) kern
  2. Demping (zoals hiel- en voorvoetkussen)
  3. Toplaag

Vervolgens wordt de kwaliteit van de steunzolen gecontroleerd en krijgen ze de Loopvisie-stempel.

3. We versturen de steunzolen naar jouw huis

Maximaal 5 werkdagen na ontvangst van je blauwdrukken versturen wij jouw unieke steunzolen. Dit gaat gewoon in een brievenbusdoosje dus je hoeft hiervoor niet thuis te blijven. Je kunt het pakketje volgen met een track&trace nummer. In het pakketje zit alle informatie over je steunzolen, zoals hoe je ze kunt inlopen, hoe je ze op maat kunt maken en hoe je ze kunt onderhouden. En dan is het tijd om ze te gaan gebruiken! Meer comfort, betere prestaties en geen klachten meer!

Handig om te weten, in het doosje zit ook je originele factuur. Deze kun je insturen naar je zorgverzekering om je vergoeding te claimen. Mogelijk zijn jouw steunzolen dan wel gratis!

Bestel nu jouw op maat gemaakte steunzolen

Vul direct de configurator in, stel jouw unieke steunzolen samen en ga voor meer comfort, betere prestaties en geen klachten meer!