Ga naar de inhoud
100% maatwerk steunzolen, binnen 5 werkdagen verzonden
Erkend leverancier medische hulpmiddelen met +40 jaar ervaring

Voor iedere sport de juiste steunzolen

Sportzolen; unieke eigenschappen voor elke sport!

Onze steunzolen voor sport bieden specifieke ondersteuning en demping die essentieel zijn voor bewegingen tijdens het sporten. Onze sportsteunzolen zijn ontworpen om de impact op de voeten en gewrichten tijdens intensieve bewegingen te verminderen en de stabiliteit te verhogen. Ze zijn gemaakt van duurzame materialen die beter bestand zijn tegen slijtage en bieden extra ondersteuning aan de voetboog en hiel. Dit helpt bij het oplossen of voorkomen van sportblessures en om jouw prestaties te verbeteren! Onze sportzolen worden op maat gemaakt, aangepast aan jouw wensen en bezitten unieke eigenschappen voor iedere sport. Van tennis tot hardlopen en van voetbal tot basketbal.

 

Sportsteunzolen op maat van Solemades

Afhankelijk van wat jij invult in de configurator produceren wij een paar steunzolen op maat. Bij het maken van sportzolen wordt o.a. rekening gehouden met:

– bewegingen tijdens het sporten
– vochtregulering
– schokabsorptie
– ruimte in de sportschoen

Wil jij ook weer fijner sporten, zonder klachten en met meer comfort? Geef in de configurator aan welke sport jij doet!

Start configurator.

Bestel gemakkelijk je eigen unieke sportzolen

Eenvoudig online configureren en bestellen, aangepast aan jouw wensen en handgemaakt in onze werkplaats.

  • Comfortverhogend
  • Klachtoplossend
  • Prestatieverbeterend

Steunzolen voor sporters, voorkom blessures

Tijdens het sporten is de belasting op je lichaam vaak veel groter dan bij normaal lopen. Hierdoor komen vaak blessures voor onder sporters. Ernstige blessures, maar veel vaker nog lichte blessures waar mee doorgelopen wordt. Deze blessures kunnen worden voorkomen door sportzolen op maat te laten maken. Jouw lichaam verdient tenslotte de beste ondersteuning. Begin vandaag nog met pijnvrij sporten door jouw klachten aan te geven zodat wij de optimale steunzolen voor jouw sport kunnen maken.

Je sportprestaties verbeteren

Goede steunzolen verbeteren de stabiliteit en de balans, wat leidt tot betere sportprestaties. Door de voet in een optimale positie te houden, helpen steunzolen sporters om efficiënter te bewegen en het maximale te bereiken. Je tijden verbeteren en je grenzen verleggen? Onze sportzolen kunnen je daarbij helpen dus begint direct met het samenstellen van jouw unieke paar!