Ga naar de inhoud
100% maatwerk steunzolen, binnen 5 werkdagen verzonden
Erkend leverancier medische hulpmiddelen met +40 jaar ervaring

Over ons

40 jaar ervaring in de orthopedische schoentechnologie

SoleMades is in 2023 ontstaan als zelfstandig label van Loopvisie – orthopedische schoentechnologie. De oprichter van Loopvisie, Rob Jansen, heeft ruim 40 jaar ervaring in de orthopedische schoentechniek. Na jaren innoveren verkoopt Loopvisie sinds 2018 het product ‘Online steunzolen op maat’.

Na een aantal succesvolle jaren waarin wij honderden mensen van hun klachten hielpen en ultiem loopcomfort konden bieden, zijn we in 2023 gestart met Solemades, een nieuw en modern platform dat volledig gericht is op het bieden van de beste service met betrekking tot voet- en enkelklachten. Op deze manier hebben we een belangrijke stap gezet in de richting van onze missie: comfortabel en klachtenvrij lopen, werken en sporten voor iedereen.

Onze missie: Comfortabel en klachtenvrij lopen, werken en sporten voor iedereen

Bij Solemades vinden we namelijk dat iedereen zorgeloos moet kunnen bewegen. Met eerlijk en professioneel advies ontwikkelen we voor iedere individuele situatie de allerbeste steunzool. Mogen we voor jou ook een maatwerk steunzool ontwikkelen?

Start configurator.

57% van alle Nederlanders krijgt last van voetklachten

Volgens Zorgwijzer krijgt maar liefst 57% van alle Nederlanders in zijn leven te maken met voetklachten. In veel gevallen zijn die te voorkomen of op te lossen met steunzolen! Heb jij last van klachten of wil je de kans op klachten verkleinen?

Onze steunzolen helpen bij:

  • Voetklachten
  • Enkelklachten
  • Knieklachten
  • Heupklachten
  • Rugklachten

Ga naar klachtenwijzer.

Ontwikkeld op jouw unieke situatie. Dat betekent maatwerk!​

Afhankelijk van je behoeften vervaardigen wij je steunzolen met geselecteerde componenten voor ondersteuning, correctie en demping. Dit maakt je steunzolen uniek – en je voeten blij! We houden o.a. rekening met je klachten, drukpunten, breedte en lengte van je voet en je (sport)schoen- en voettype. Alle steunzolen worden door ons productieteam gemaakt in onze eigen werkplaats in Lelystad! Benieuwd hoe wij dit doen?

Ga naar klachtenwijzer.

Ben jij al overtuigd van onze steunzolen?

Eenvoudig online te configureren en bestellen, aangepast aan jouw wensen en handgemaakt in onze werkplaats.

  • Comfortverhogend
  • Klachtoplossend
  • Prestatieverbeterend