Ga naar de inhoud

1. Configureren

Start de configurator en stel jouw unieke steunzolen samen. Je kunt hier o.a. je schoentype, sport en klachten aangeven en vervolgens je bestelling plaatsen.

2. Meten

Je bestelling wordt gecontroleerd door een orthopedisch technoloog. Vervolgens sturen wij Podotracks toe waarmee je een blauwdruk kunt maken van je voeten. Deze voeg je toe aan je bestelling door een foto te uploaden.

3. Lekker lopen

Na ontvangst van je blauwdrukken worden jouw steunzolen met de hand gemaakt in onze werkplaats en binnen 5 werkdagen verzonden. Ook ontvang je daarbij ons schoenadvies!

Bestel nu jouw op maat gemaakte steunzolen

100% tevredenheidsgarantie op de allerbeste steunzolen in Nederland.

Bij Solemades streven we naar volledige klanttevredenheid door de kwaliteit van ons product en persoonlijke service te waarborgen. Ontdek hoe we dit doen met onze vier pijlers:

  1. Beoordeling door orthopedisch technoloog
  2. Steunzolen aanpassen (gratis)
  3. Online aanvullend advies
  4. Advies op afspraak met orthopedisch technoloog

Lees meer.

Dit zeggen onze klanten

… de zolen zitten als gegoten, ook na veelvuldig dragen. Mijn voetklachten zijn aanzienlijk verminderd. Is er toch ergens in het proces nog een vraag, dan zijn de medewerkers makkelijk via diverse kanalen benaderbaar en word je snel en vriendelijk geholpen. Al met al is het gewoon een heel prettige ervaring om te kopen bij Solemades (lees hele review hier).

Rebecca Google

De bestelling van mijn steunzolen verliep zo gemakkelijk online. Ik had opmerkingen gemaakt omtrent afwijkende maat en pijnklachten. Dat hebben ze perfect in de steunzolen verwerkt..

Jolanda Trustpilot

Heb 6 weken geleden online steunzolen gekocht via de configurator. Ben nu helemaal van mijn knieklachten af!!

Joost Google

Ik ben echt verrast hoeveel comfort de steunzolen bieden. Het bestellen ging eenvoudig, zelfs de blauwdruk van mijn voeten was zo geregeld.

Mariette Trustpilot

Zeer goede klantendienst. Je wordt op de hoogte gebracht als men je voetafdrukken nog niet heeft ontvangen. Vervolgens info over het proces en het versturen. Zeer persoonlijk en met goede klantenservice. De vijf sterren zijn ze echt waard..

Herne Google

Ik heb via de website een paar binnenzolen besteld voor mijn sneakers. De website is heel duidelijk en eenvoudig in te vullen, duurt niet lang..

Peter Lie Trustpilot

Online steunzolen besteld. Blauwdruk was goed te doen thuis en al een dag na het verzenden van de gemaakte blauwdruk waren de zolen klaar en gepost. De eerste indruk van de zolen is goed..

Rebecca Albers Google

Snel en gemakkelijk geholpen met de steunzolen configurator. Aanrader!

Roos Trustpilot

Online besteld, op maat gemaakt!

Eenvoudig besteld, uniek in Nederland, aangepast aan jouw wensen en handgemaakt in onze werkplaats.
Comfortabel en klachtenvrij lopen, werken en sporten voor iedereen!

  • Comfortverhogend
  • Klachtoplossend
  • Prestatieverbeterend

Stel je eigen steunzolen samen.

40 jaar ervaring in de orthopedische schoentechnologie

Onze online methode voor het bestellen van steunzolen is uniek in Nederland en ontwikkeld op basis van 40 jaar ervaring in de orthopedische technologie. Je kunt met behulp van onze configurator steunzolen laten maken zonder dat je de deur uit hoeft! Je gegevens en zelfgemaakte blauwdrukken combineren wij tot een volledig individueel product, maken we in onze eigen werkplaats en sturen we binnen 5 werkdagen naar je toe.

Rob en Gaston Jansen, eigenaar en orthopedisch schoentechnoloog bij Solemades

Meer over ons

Online steunzolen op maat bestellen?

Onze methode is uniek in Nederland. De steunzolen zijn eenvoudig online te configureren en te bestellen. We passen ze aan, aan jouw wensen en ze worden met de hand gemaakt in onze werkplaats.

  • Comfortverhogend
  • Klachtoplossend
  • Prestatieverbeterend