Ga naar de inhoud
100% maatwerk steunzolen, binnen 5 werkdagen verzonden
Erkend leverancier medische hulpmiddelen met +40 jaar ervaring

Voor elke voet en schoen de juiste steunzolen

Zijn online steunzolen iets voor mij?

Heb je behoefte aan meer comfort tijdens het lopen of sporten of ben je op zoek naar een oplossing voor jouw voet-, enkel-, knie-, heup- of rugklachten dan zijn onze online steunzolen een goede uitkomst voor jou. Doordat we het hele bestelproces digitaal doen zijn de steunzolen goedkoper en heb je ze sneller in huis dan wanneer je een afspraak moet maken.

Bovendien wordt iedere online bestelling beoordeeld door onze orthopedisch technoloog. Indien wij op basis van jouw specificaties denken dat het verstandiger is om een afspraak te maken dan zullen we eerst contact met je opnemen.

Toch nog twijfels? Je kunt je vraag stellen via info@solemades.com of via onze livechat. We helpen graag bij het maken van de je keuze!

Maak je voetafdruk, ontvang je steunzolen en gaan! Alles begint met je voetafdrukken

We meten je voetafdruk na en verkennen elke millimeter. Onze orthopedisch technologen herkennen je voettype, analyseren de drukverdeling en bestuderen je vragenlijst uit de configurator. Al deze informatie wordt gecombineerd en daaruit volgt een plan voor de productie van jouw steunzolen.

Ontwikkeld op jouw unieke situatie. Dat betekent maatwerk!​

Ontwikkeld op jouw unieke situatie. Dat betekent maatwerk!

Afhankelijk van je behoeften vervaardigen wij je steunzolen met geselecteerde componenten voor ondersteuning, correctie en demping. Dit maakt je steunzolen uniek – en je voeten blij! We houden o.a. rekening met je klachten, drukpunten, breedte en lengte van je voet en je (sport)schoen- en voettype.

Alle steunzolen worden door ons productieteam gemaakt in onze eigen werkplaats in Lelystad!

*Let op! Omdat we jouw steunzolen aanpassen op basis van jouw specificaties, kan de steunzool uit het voorbeeld afwijken van hoe jouw steunzool er uit komt te zien. 

Speciaal gemaakt voor verschillende soorten schoenen

In deze stap worden de steunzolen aangepast aan verschillende schoentypes. Perfecte vorm, volume, optimale breedte en dikte – de perfecte pasvorm bepaalt jouw persoonlijk draagcomfort.

Goed om te weten: je kunt de steunzolen vaak dragen in verschillende schoenen en zelf achteraf aan de voorkant nog naar wens passend maken.

Bestel gemakkelijk je eigen unieke steunzolen

Eenvoudig online configureren en bestellen, aangepast aan jouw wensen en handgemaakt in onze werkplaats.

  • Comfortverhogend
  • Klachtoplossend
  • Prestatieverbeterend